Home
Nieuws - Pers
Organisatie
Inschrijven
Locaties
Geschiedenis
Beachtennis Gallery
Beachtennis Shop
Reglementen
Sponsors
Contact
Login
 

Home
woensdag, 23 april 2014

 
:: Home ::


 
 
Welkom bij Beach Tennis Nederland. Op deze website is alle informatie over beach tennis in Nederland te vinden. Meedoen aan een leuk beach tennis toernooi bij jou in de buurt? Ga naar locaties en schrijf je in!

 


Nederlands Kampioenschap Beach Tennis 2013 

In de categorie DD Pro trokken Fleur van Haasteren en Margot van Doorn aan het langste eind in de spannende finale op het Nederlands Kampioenschap Beach Tennis 2013.

Zaterdag 27 juli 2013 vond voor de 10e keer het Nederlands Kampioenschap Beach Tennis plaats in The Hague Beach Stadium in Den Haag/Scheveningen. De dag begon met regen maar maakte al snel plaats voor de zon. Hierdoor was het heerlijk weer om beach tennis te spelen.

De dames Fleur en Margot, waren de sterkste in hun categorie. In de finale versloegen zij Debby Haak en Jolanda Mens met 7-6 en 6-2. Bij de HD Pro kroonde Pieter Boot en Ronald van Slooten zich tot Nederlands Kampioen door twee sets te winnen met 6-4 en 6-4. Patrick van Lokven en Laurens Mosselman moest hun meerdere erkennen in de Pro mannen finale.

In de andere vijf categorieën werd er ook gestreden om de prijzen. 140 deelnemers verdeeld over de categorieën Fun, Advanced en Pro, vermaakten zich op het strand van Scheveningen. Veel lachende gezichten, plezier en gezelligheid kenmerkten het NK Beach Tennis 2013.

Voor de jeugd gaf oud- prof tennisserster Miriam Oremans speciale Beach Tennis clinics. Na de clinic was het tijd voor het grote werk en werd er ook bij de jeugd gespeeld om de titel, Nederlands Kampioen.

We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan dit Nederlands Kampioenschap Beach Tennis en tot volgend jaar!

 


Jeugd toernooi NK Beach Tennis 2013

Dit jaar organiseren we op 27 juli, naast het Nederlands Kampioenschap voor senioren ook weer het jeugd NK Beach Tennis. Kinderen van 8 t/m 14 jaar kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar , met daarin hun naam, telefoonnummer en leeftijd. Voor het jeugd toernooi wordt er een beach tennis clinic verzorgd door Miriam Oremans. Zorg dus dat je erbij bent!Beach Tennis 

Beach Tennis wordt in dubbels gespeeld met een beach tennispallet zonder snaren. Er wordt gespeeld op een zandvlakte van 16 bij 8 meter een net op een hoogte van 1.70 meter. De bal, iets lichter dan een tennisbal, mag niet stuiteren en de puntentelling is net als bij het klassieke tennisspel, maar bij 40-40 speel je het beslissende punt.

 

Klik hier voor het filmpje van het NK Beach Tennis 2013 

 
   

 

Luister naar SLAM!FM
Slam!FM              DunlopMax Horloges       Mic-Media       Oremans Tennisevenementen    Today's best deal      Crocs      
 
Powered en Designed by Mic-Media